Beskrivelse

Denne bog er lærerig, tankevækkende og utrolig brugbar. Med den lille guide til investering får du en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til at komme i gang.

Bogen kan anvendes som guide uanset niveau, om du er nybegynder eller erfaren investor der ønsker et brugervenligt opslagsværk. Sproget er let forståeligt, uden for mange dikkedarer og unødvendigt svære fagtermer.

Bogen formidler på en enkel og informativ måde viden til dig, der ønsker at skabe værdi og glæde igennem investering, uanset dit udgangspunkt kommer du nemt i gang.

Om forfatteren

Denne guide tilbydes fra én passioneret investor til en anden. Bag bogen står nemlig Sarah Ophelia Møss som til dagligt driver Ophelia Invest.

Sarah blev i November 2019 valgt til Berlingskes liste over de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark. Hun har mange tusinde følgere spredt ud på forskellige platforme, herunder især i hendes to facebook-grupper omhandlende investering (Aktieklubben Danmark & Kvindelogen).

Sarah er sociolog, foredragsholder og iværksætter og formår med denne bog at guide dig trygt til at komme i gang med at investere.

Information om bogen:
Udgivelsesdato: 11. februar 2019
Sidetal: 229 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-2-7
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1