Fordi det vigtigt

Forlaget penge blev grundlagt i 2019 og har siden da arbejdet ihærdigt for at berige danske bogslæsere med kundskaber, investering, personlig økonomi og opsparing. Vores historie startede da Sarah Ophelia Møss skulle udgive sin første bog om investering. Sarah fandt hurtigt ud af at de Forlag der allerede eksisterede tog en alt for stor bid af kagen, derfor startede hun Forlaget Penge, siden da har vi udgivet 8 bøger, med 3 mere på trapperne. Teamet bag Forlaget Penge er også vokset. Siden starten er Anne blevet ansat, hun arbejder på salg og udvikling, så er Mads blevet ansat, der arbejde på produktion og administration. Vi bor i Sydhavn på Teglholmen.

Få mest muligt ud af dine penge

Forlaget Penges mission er at gøre investering og opsparing mere håndgribeligt og let forståeligt for alle danskere. Så vi alle sammen kan nyde de økonomiske goder der er hertil. Gennem vores bogserie ‘den lille guide’ hjælper vi danskere, med at udnytte deres penge bedst muligt. Vi har gennem et stærkt netværk fået eksperter indenfor forskellige områder for økonomi til at hjælpe os. De har skrevet bøgerne på en overskuelig måde så alle kan følge med.

De mest inspirerende og vidende forfattere

Blandt vores forfatter er Jane Ipsen Piber som har Danmarks største minimalisme og købestop-univers. Derudover Jacob Munk-Stander, der kan siges at være Danmarks ukronede konge inden for børneopsparing samt Pio Ottosen der på magisk vis kan tale om pension med stjernerne strålende i øjnene..

Bøger der ikke samler støv

Vi har gennem det seneste stykke tid arbejdet på at få alle vores bøger ud som ebøger, hvilket vi næsten er færdige med. Næste projekt er lydbøger og vi arbejder derfor nu på at få alle vores bøger indtalt, det gør vi med stor tak til forfatterne som selv indtaler dem i et lydstudie på Vesterbro. Vores næste store projekt for fremtiden, bliver at komme ud over de danske landegrænser, og forhåbentlig kunne hjælpe vores nabolande med investering og privatøkonomi.