Bog om den unge privatøkonomi

Primo september er Forlaget Penge udkommet med en ny bog, som henvender sig til unge mennesker. Bogen “Den lille guide til ung økonomi” er skrevet af Frederik Askov Storm. 

Forfatteren Frederik har haft fokus på at skrive en håndbog, som tager dig med fra A-Z, så du har de bedste forudsætninger for at bygge det økonomiske fundament, som din fremtidige økonomi skal stå på. Bogen bygger på hans egne erfaringer samt på de tips og tricks, som han har samlet gennem årene.

Bogen omhandler først og fremmest, hvorfor privatøkonomi er vigtigt i en ung alder. Herefter, hvordan du kommer i gang med at spare op, og hvorfor du bør etablere en nødopsparing. Efterfølgende kommer bogen ind på, hvordan du får et overblik over din økonomi, og hvordan du løbende vedligeholder dette overblik. 

Derudover kommer bogen ind på alle de ting, som du skal være opmærksom på. Herunder, hvordan du forholder dig til et studiejob, hvordan du vælger din nye bank, og hvordan det danske skattesystem hænger sammen. Foruden dette kommer bogen ind på, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter hjemmefra, om du skal købe eller leje og en hel masse gode råd til den unge privatøkonomi. I bogen er der også tips og tricks til, hvordan man kan budgettere og leve billigt, når man er på SU. 

Sidst i bogen er der fokus på, hvordan du tager din privatøkonomi til det næste skridt, hvad du bør forholde dig til, når du er færdig på studiet, samt værktøjer til at optimere din privatøkonomi. Bogen har også et afsnit om pension, så du kan blive klogere på, hvordan du bedst forholder dig til dette.

Således er denne nyeste tilføjelse til ‘Den lille guide’-serien målrettet til unge der gerne vil have de bedst mulige forudsætninger for at få en god og sund privatøkonomi. 

Vi er på forlaget rigtig glade for at kunne tilføje en bog i ‘Den lille guide’-serien, der omfavner de unge og har skræddersyet fokus på ung privatøkonomi.