Beskrivelse:

Minimalisme handler ikke om ting. Hverken om, hvor mange ting du skiller dig af med, eller hvor mange ting du beholder. Minimalisme handler om, hvad der bliver plads til i dit liv, når ting ikke længere fylder ethvert tomrum eller tidsrum i dit liv. 

Fra én minimalist til en anden, formidler Jane Ibsen Piper kærligt og simpelt hendes tilgang til emnet og de nærliggende spørgsmål dertil. Hvad betyder det, hvor opstod det og hvem er ”de der minimalister” egentlig? 

Bogens tre dele:

I første del af bogen beskrives de psykiske grunde til, at vi holder fast i ting, længe efter at de har mistet værdi for os, og hvordan minimalisme kan hjælpe os til nemmere at give slip på det overflødige. I den Velskrevne bog kan du læse om hvordan minimalisme kan hjælpe dig til, at have mere tid og overskud i din hverdag.

Anden del af bogen er mere praktisk, og der får du mulighed for at gennemgå dit hjem, fra kælder til loft, og (hvis du har mod på det) skille dig af med de ting, som ikke længere har værdi for dig. Jane kan hverken garantere hvide vægge, tomme flader eller zen-følelse 24/7 når du har gennemgået kapitlet, men hun lover, at du får et redskab til aktivt at tilvælge de ting i dit liv, som har værdi for netop dig.

Sidste del af bogen beskriver temaer, hvor minimalisme også kan være et svar på et bedre og nemmere liv.

Om forfatteren:

Jane driver Danmarks utvivlsomt største fællesskab om minimalisme. Ved siden af er hun en helt almindelig lønmodtager med familie og en hverdag der skal fungere. Hun har dog valgt at leve et simpelt liv med mere plads til det der er vigtigt for hende – familien. Derudover investerer hun halvdelen af sin løn hver måned. Jane deler alle sine hemmeligheder om det simple liv med dig i denne fine lille bog om minimalisme.

Denne guide tilbydes fra én passioneret investor til en anden. Bag bogen står nemlig Sarah Ophelia Møss som til dagligt driver Ophelia Invest.

Sarah blev i November 2019 valgt til Berlingskes liste over de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark. Hun har mange tusinde følgere spredt ud på forskellige platforme, herunder især i hendes to facebook-grupper omhandlende investering (Aktieklubben Danmark & Kvindelogen).

Sarah er sociolog, foredragsholder og iværksætter og formår med denne bog at guide dig trygt til at komme i gang med at investere.

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad betyder minimalisme?
  2. Oprydning af hjemme fra A-Z
  3. Udvalgte temaer

Denne bog kommer igennem:

  • Hvad betyder minimalisme?
  • Minimalisme historisk set
  • Guide til oprydning
  • Minimalisme gennem tiden
  • Tips til at leve minimalistisk

Information om bogen:
Udgivelsesdato: 15. august 2019
Sidetal: 153 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-6-5
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1