Beskrivelse:

Denne bog har til hensigt at gøre dig klar til at analyse nøgletal og i sidste ende vurdere, hvilke virksomheder, der er gode at investere i. Med denne lille guide får du en grundlæggende og fyldestgørende introduktion til fundamental analyse, hvor det her handler om at lære virksomheder bedre at kende. Guiden har til hensigt at gøre dig klar til at analyse nøgletal og i sidste ende vurdere, hvilke virksomheder, der er gode at investere i. Guiden dækker mange års dybdegående erfaring med analysering af aktier opsummeret og videreformidlet af den dygtige Martin Gottlob.

Om forfatteren:

Martin Gottlob har en imponerende karriere bag sig. Han har blandt andet været chef for investor relations i Danske Bank, og var hos flere banker som aktieanalytiker i de tidlige år af hans karriere. Martin lod sig pensionere fra en direktørstilling i A. P. Møller fonden og ved siden af sine mange bestyrelsesposter i dansk finansliv lærer han fra sig igennem denne bog.

Bogen er redigeret af Sarah Ophelia Møss som er sociolog, iværksætter og ligesom Martin, også aktieinvestor. Tilsammen en duo der på kærlig, lærerig og forstående måde klæder dig på til at foretage fundamentale analyser.

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er fundamental analyse?
 2. Introduktion til regnskaber
 3. Nøgletallene
 4. Hvordan laver jeg en fundamental analyse?
 5. Interview med professionelle investorer

Denne bog kommer igennem:

 • Hvad er fundamental analyse?
 • SWOT-analyse
 • Hvad er nøgletal?
 • Hvordan læses et regnskab?
 • Gennemgang af regnskabsrelaterede nøgletal
 • Gennemgang af kursrelaterede nøgletal
 • Hvordan laves en fundamental analyse?
 • Interview med professionelle analytikere

Mere info

Den lille guide til Fundamental analyse lærer dig om teorien bag. Ønsker du praktiske værktøjer, kan du supplere med ‘Den lille Workbook til fundamental analyse.

Hvis du generelt finder aktieanalyse spændende, er vores guide til Teknisk Analyse måske noget for dig.

Information om bogen:
Udgivelsesdato: 15. august 2019
Sidetal: 123 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-7-2
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1